Welkom.

Deze website is bedoeld om mijn voortgang van deze training in kaart te brengen, alsmede om de basis kennis van html tot mij te nemen. Uiteindelijk dient dit als een manier om mij te presenteren aan werkgevers.

De training word gefaciliteerd door Dhr. Ton Mertens, bestuurs voorzitter en instructeur van Stichting Komp-U-Ter-Hulp gelegen in Den Haag, Nederland

De Training.

Deze training wordt verzorgd door de non-profit organisatie Komp-U-Ter-Hulp. Dit project bestaat sinds januari 2003. Het is bedoeld voor mensen die zich willen onderscheiden van de grijze middelmatigheid. De juiste combinatie van onderwijs (uitdagend & stimulerend) en student (gemotiveerd & leergierig) is alleen te vinden in dit soort selectieve opleidingen.

Hoe werkt het?

Het is een intensieve 1 op 1 training die ongeveer 3 maanden duurt. Aan het begin van de training krijg je een curriculum in html, die gebruik je om je website op te bouwen. zodra dat gedaan is begin je met het volgen van het curriculum. Na het voltooien van een opdracht, verwerk je dat naar de website.